365 MICRORELATS, EL LLIBRE

Fa un any vaig tirar pel dret enegant aquest projecte, ara faig el mateix publicant el llibre que recull tots els microrelats. Ho faig a través de la plataforma Bubok que et permet oferir llibres sense passar per cap llibreria ni cap editorial (ja que ningú s’hi ha interessat, de moment). El llibre el podeu trobar aquí i si us el feu imprimir us costarà 10 euros (el preu el posa la plataforma i inclou l’enviament) i també hi he inclòs l’opció de descarregar el PDF gratuït.

Aquí us deixo la portada i la contraportada que també fan de link per arribar a la pàgina on descarregar-vos o comprar el llibre.

portada1Xavier Sanjuan, Bubok, Un microrelat al dia, 365 microrelats

10 thoughts on “365 MICRORELATS, EL LLIBRE

  1. Dani ha dit:

    Enhorabona!!! La feina que has dut a terme m’ha pres una bona part del meu temps davant la pantalla. Sovint m’has sorprés i en algun cas emocionat i sempre m’ha interessat llegir-te.

    • Dani, moltes gràcies pel teu comentari! Si hi ha gent que fem projectes com aquest és per arribar a gent com tu. I m’encanta que hagis decidit invertir el teu temps de pantalla llegint els meus textos. Moltes gràcies pel teu temps.

  2. Ivan Serra ha dit:

    Moltes felicitats pel projecte i pel resultat final. Una molt bona proposta i espero que algun dia tingui el ressó que es mereix. Una pregunta: hi haurà continuïtat? Algun projecte semblant pel 2013?

    Salutacions,

    • Ivan, gràcies per les teves paraules de suport i pel teu desig de màxim ressò. De moment no hi ha continuïtat. El projecte era escriure un microrelat cada dia durant el 2012. És com aquell que es planteja fer una marató: quan creua la línia no continua corrent. S’atura. Hi haurà nous projectes per al 2013 però ara mateix els desconec.

      Salut.

  3. Jordi ha dit:

    Moltes FELICITATS, Xavier¡¡, t’he seguit, no tots els dies però si bastants, BONA FEINA i ànims…. per continuar, les teves paraules fan pensar, i això no té preu.

  4. Cristina ha dit:

    Molt bé aquest final de projecte!!! Molt rodó. M’ha agradat llegir-te. Espero que entre els projectes 2013 estigui seguir escrivint.

  5. Virnonava ha dit:

    Enhorabona Xavier pel teu projecte! M’ha agradat seguir-te des del twitter i també des del web. T’he de demanar, si no t’importa, permís per publicar algun dels teus microrelats al bloc de lectura de l’institut de secundària on treballo, sempre citant-hi l’autoria. Aquest curs em toca coordinar el projecte de lectura de centre i em sembla que els microrelats són un camp poc tractat que pot donar molt de si.

    • Moltes gràcies pel teu comentari. Evidentment que pots fer-los sevir cintant l’autoria. A més a més, m’encanta saber que tindran utilitat més enllà de la lectura apassionada dels que els heu anat seguint. Sort amb el projecte de lectura a l’Institut! Xavier.

Deixa un comentari